Технологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівки
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
НУХТ
Анотація
На прикладі кутера Л5-ФКМ розглядається будова, принцип роботи різальних машин, правила їх монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації.
For example Cutters L5-FKM considered structure, the principle of cutting machines, rules of construction, installation, maintenance and safe operation.
For example Cutters L5-FKM considered structure, the principle of cutting machines, rules of construction, installation, maintenance and safe operation.
Опис
Ключові слова
обладнання харчових виробництв, технологія, equipment for food industry, technology, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Технологічне обладнання харчових виробництв : метод. вказівки до викон. лаборатор. роботи "КУТЕР" для студ. мех. і технолог, спец, ден. та заоч. форм навч. / уклад. O. A. Терещенко, Г. К. Бабанов, С. Д Бесіда, І. В. Житнецький. - К.: НУХТ, 2004 - 11 с.