E-Menu

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

меню, страва, блюдо, menu, dish, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Schevchenko, V. E - Menu / V. Schevchenko, K. Pylypiva // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : програма і матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – Ч. 4. – С. 457–459.