Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9296
Title: Влияние процессов механохимической деструкции на пектиновые вещества сочного растительного сырья
Authors: Кислая, Любовь Васильевна
Симахина, Галина Александровна
Голубева, Г. Л.
Бандуренко, Галина Михайловна
Усатюк, Светлана Ивановна
Мудрак, Татьяна Емельяновна
Мокляк, Н. П.
Буцько, О. А.
Keywords: клетчатка
пектиновые вещества
механическая и химическая деструкция
сочное растительное сырье
fiber
pectin substances
mechanical and chemical destruction
lush plant materials
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології консервування
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 1994
Citation: Влияние процессов механохимической деструкции на пектиновые вещества сочного растительного сырья / Л. В. Кислая, Г. А. Симахина, Л. А. Голубева, Г. М. Бандуренко, С. И. Усатюк, Т. Е. Мудрак, Н. П. Мокляк, О. А. Буцько // Деп. в УкрНИИНТИ. – 1994.– 8 c.
Abstract: Статья посвящена изучению влияния процессов механохимической деструкции на пектиновые вещества сочного растительного сырья при производстве пюреобразных продуктов. The paper studies the influence of mechanical and chemical destruction of pectin substances of the lush plant materials in the production of puree products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9296
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pectin_substances.pdf551.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.