Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9297
Назва: Содержание витамина С в высокодисперсных пастах из сочного растительного сырья
Автори: Усатюк, Светлана Ивановна
Симахина, Галина Александровна
Кислая, Любовь Васильевна
Бандуренко, Галина Михайловна
Голубева, Г. Л.
Мудрак, Татьяна Емельяновна
Мокляк, Н. П.
Буцько, О. А.
Ключові слова: витамин С
vitamin C
сочное растительное сырье
lush plant materials
диспергирование
dispersion
пюреобразные продукты детского питания
puree baby food
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології консервування
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 1994
Бібліографічний опис: Содержание витамина С в высокодисперсных пастах из сочного растительного сырья / С. И. Усатюк, Г. А. Симахина, Л. В. Кислая, Г. М. Бандуренко, Л. А. Голубева, Т. Е. Мудрак, Н. П. Мокляк, О. А. Буцько // Деп. в УкрНИИНТИ. – 1994.– 8 c.
Короткий огляд (реферат): Статья посвящена изучению изменения содержания витамина С на всех технологических стадиях переработки растительного сырья при производстве пюреобразных продуктов детского питания. The article is devoted to the study of changes in the content of vitamin C at all stages of the process plant raw materials in the production of puree baby food.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9297
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vitamin C.pdf582.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.