Економічні проблеми підвищення якості харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано сучасний стан в галузі щодо якості сільськогосподарської сировини та продовольства за різними параметрами, визначено основні причини погіршення екологічної безпечності продуктів харчування, запропоновано механізм економічного забезпечення для гарантування якості продукції на рівні виробників, переробних підприємств та кінцевих споживачів та обґрунтовано необхідність впровадження міжнародних стандартів ISO серії 9000 для харчових продуктів в умовах посилення глобалізації національних продовольчих систем.

Опис

Ключові слова

процеси глобалізації, національні продовольчі системи, сільськогосподарська сировина, екологічна безпечність, продукти харчування, якість продукції, міжнародні стандарти, международные стандарты, национальные продовольственные системы, сельскохозяйственное сырье, экологическая безопасность, продукты питания, качество продукции, процессы глобализации, the processes of globalization, the nation's food system, agricultural raw materials, environmental safety, international standards of food quality, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Страшинська, Л. В. Економічні проблеми підвищення якості харчових продуктів / Л. В. Страшинська // Соціально-економічні проблеми реформування українського суспільства : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2005. – С. 140–144.