Електрофоретичне очищення глюкозних паток

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для розділення білків, жирів та вуглеводнів в складних сумішах в роботі запропоновано метод фокусуючого електрофорезу, сутність якого полягає в то-му, що на межі поділу між двома рідинами виникає перепад рН.

Опис

Ключові слова

продукти харчування, електрофорез, продукты питания, электрофорез, foods, electrophoresis, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Мельник, О. П. Електрофоретичне очищення глюкозних паток / О. П. Мельник, В. В. Манк // Актуальні проблеми харчування: технологя та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конференція. – Донецьк : 2007. – C. 30