Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10036
Title: Побудова моделей оптимізації у розрахунках процесу екструдування тіста
Authors: Сандул, Олена Олександрівна
Штефан, Євгеній Васильович
Теличкун, Володимир Іванович
Keywords: керовані параметри
обмеження
напружено-деформований стан
лінійне програмування
цільова функція
controlled parameters
constraints
the stress-strain state
linear programming
the objective function
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2001
Citation: Сандул, О. О. Побудова моделей оптимізації у розрахунках процесу екструдування тіста / О. О. Сандул, Є. В. Штефан, В. І. Теличкун // Наукові праці УДУХТ. - К. : УДУХТ, 2001. - № 10 (спецвипуск). – С. 110 –111.
Abstract: Для визначення оптимальних конструктивних розмірів обладнання запропоновано використовувати методи лінійного програмування, кінцевих елементів (МКЕ) та кінцевих різниць (МКР), з допомогою яких проаналізовано напружено-деформований стан матеріалу, який досліджується. Розрахунок виконано в програмі Exel. To determine the optimum design the size of equipment proposed to use linear programming methods, finite elements method (FEM) and finite differences (CDM), through which analyzed the stress-strain state of the material. The calculation is performed in the program Exel.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10036
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tmpf86b.pdf169.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.