DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10056

Название: Нові підходи до ароматизації спредів
Другие названия: New approaches to the aromatization of spreads
Авторы: Чепель, Наталія Василівна
Силка, Ірина Миколаївна
Усенко, Віталій Олександрович
Грек, Олена Вікторівна
Usenko, Vitaliy
Chepel, Natalia
Sylka, Iryna
Grek, Olena
Ключевые слова: ефірні олії
эфирные масла
essential oils
спреди
спреды
spreads
натуральні ароматизатори
натуральные ароматизаторы
natural flavorings
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Нові підходи до ароматизації спредів / І. М. Силка, Н. Е. Фролова, О. В. Грек, Н. В. Чепель // Таврійський вісник. – 2010. – № 9. – С. 27 ‒ 34.
Краткий осмотр (реферат): Нові підходи до ароматизації спредів. На сучасному споживчому ринку спреди позиціонуються як комбіновані масложирові продукти нової якості. Розроблені харчові натуральні ароматизатори з малопоширеної ефіроолійної сировини та встановлені норми їх внесення до спредів, що дозволяє розширити асортимент даної продукції та підвищити їх споживчу якість. Новые подходы к ароматизации спредов На современном потребительском рынке спреды позиционируются как комбинированные масложировые продукты нового качества. Разработаны пищевые натуральные ароматизаторы с малораспространенного эфиромасличного сырья и установленны нормы их внесения в спреды, что позволяет расширить ассортимент данной продукции и повысить их потребительские качества. New approaches to the aromatization of spreads. In today's consumer market spreads are positioned as combined oil and fat products of new quality. Designed natural flavors with lesser essential oils of raw materials. and established rules to make flavors in spreads can widen the range of these products and increase their consumer quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10056
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
New approaches to the aromatization of spreads. (1).pdf323,77 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback