Формування споживчих властивостей маргаринів на основі купажованих жирів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Маргарин – високоякісний харчовий жир, що являє собою водно-жирову емульсію прямого типу, подібну до вершкового масла за смаком, кольором, ароматом, консистенцією, структурою і харчовою цінністю. На відміну від маргаринів, кулінарні, кондитерські та хлібопекарські жири не містять у своєму складі води. Жири цієї групи – це безводна (без водно-молочної фази) суміш саломасу з рафінованими оліями, тваринними топленими, переетерифікованими жирами. Залежно від призначення ці жири можуть містити фосфатидний концентрат, барвники, ароматизатори, антиоксиданти, вітаміни.

Опис

Ключові слова

маргарин, асортимент продукції, жирова сировина, показники якості, margarine, range of products, fatty materials, quality, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Радзієвська, І. Г. Формування споживчих властивостей маргаринів на основі купажованих жирів / І. Г. Радзієвська, Л. А. Федоренко // Продукти & Ингредиенты. – 2013. - № 4 (101). – С. 36–39.

Зібрання