DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10088

Название: Спосіб виробництва спредів з наповнювачами (Патент на винахід № 98238)
Другие названия: The method of spread with filling (Patent for invention № 98238)
Авторы: Чепель, Наталія Василівна
Силка, Ірина Миколаївна
Фролова, Наталія Епінетівна
Грек, Олена Вікторівна
Grek, Olena
Frolova, Natalia
Sylka, Iryna
Chepel, Natalia
Ключевые слова: спред з наповнювачем
спред с наполнителем
a spread with filling
натуральні харчові ароматизатори
натуральные пищевые ароматизаторы
natural food flavors
ефірна олія кмину
эфирное масло тмина
a essential oil of thyme
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Патент 98238 UA, МПК (2012.01) А23D 7/00 Спосіб виробництва спредів з наповнювачами / Чепель Н. В., Грек О. В., Фролова Н. Е., Силка І. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № а 201101979 ; заявл. 21.02.2011 ; опубл. 25.04.2012, Бюл. № 8, 2012 р.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва спредів з наповнювачем, що включає приймання та первинну обробку сировини, відновлення сухого знежиреного молока, приготування жирової емульсії, підготовку і введення наповнювача, пастеризацію, перетворення жирової суміші в спред, який відрізняється тим, що введення наповнювача здійснюють на стадії перетворення жирової суміші в спред, попередньо розчиняючи в 3-5-кратному об'ємі жирової емульсії при 40-50 °С і перемішуючи протягом 15-20 хв, а як наповнювач використовують натуральні харчові ароматизатори на основі ефірної олії кмину. Способ производства спредов с наполнителем, включающий прием и первичную обработку сырья, восстановления сухого обезжиренного молока, приготовления жировой эмульсии, подготовку и введение наполнителя, пастеризацию, преобразования жировой смеси в спред, который отличается тем, что введение наполнителя осуществляют на стадии превращения жировой смеси в спрэд, предварительно растворяя в 3-5-кратном объеме жировой эмульсии при 40-50 ° С и перемешивая в течение 15-20 мин, а в качестве наполнителя используют натуральные пищевые ароматизаторы на основе эфирного масла тмина. The method of spread with filling, including receiving and pre-processing of raw materials, recovery of skimmed milk, cooking fat emulsion preparation and administration filler, pasteurization, converting fat mixture in the spread, which is characterized in that the introduction of filler performed on stage conversion of fat mixture in spread, after dissolving in 3-5-fold volume of fat emulsion at 40-50 ° C and stirring for 15-20 min, and used as filler, natural food flavors from essential oil of thyme.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10088
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
The method of spread with filling 1.pdf4,08 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback