Електрофоретичні властивості білків насіння олійних культур

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В доповіді наведено характеристику методів електрофоретичного розділення білкових сумішей, а також результати власних досліджень електрофоретичної рухливості білків, які екстрагували із шротів насіння олійних культур. В роботі наведено результати визначення поліпептидного складу білків методом денатуруючого електрофорезу в поліакриламідному гелі. Досліджено також електрофоретичну рухливість білків соняшникового та соєвого шроту в приладі для рідинного електрофорезу. Продемонстрована залежність електрофоретичної рухливості білків від природи та концентрації розчинника.

Опис

Ключові слова

насіння олійних культур, електрофорез, білки, семена масличных культур, белки, электрофорез, oil seed, proteins, electrophoresis, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Носенко, Т. Т. Електрофоретичні властивості білків насіння олійних культур / Т. Т. Носенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20 –21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. - С. 138.