Оцінка якості продукції харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Жорстка конкуренція на ринку хліба та хлібобулочних виробів, проблеми з якістю сировинної бази, зростання цін на паливно-енергетичні ресурси, недосконалість державного регулювання учасників ринку, обумовлюють якість готової продукції, щоденне споживання якої позначається на здоров’ї населення. Stiff competition in the market of bread and bakery products, problems with quality raw materials, rising prices for fuel and energy resources, inadequate state regulation of market participants, determine the quality of finished products, daily intake which affects public health.
Опис
Бібліографічний опис
Новойтенко, І. В. Оцінка якості продукції харчової промисловості / І. В. Новойтенко // Наукові праці НУХТ. — 2011. — № 40. — С. 156-161.