Розроблення системи якості та безпечності при виробництві фруктових соків, збагачених лактатом кальцію

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано комплекс заходів щодо моніторингу ефективності роботи системи НАССР при виробництві фруктових соків збагачених лактатом кальцію. Значна увага приділена ідентифікації небезпечних чинників і їх вплив на якість кінцевого продукту. A set of measures to monitor the effectiveness of the HACCP system in the production of fruit juices fortified with calcium lactate. Considerable attention is paid to the identification of dangerous factors and their impact on the quality of the final product.

Опис

Ключові слова

безпечність, фруктові соки, лактат кальцію, якість, safety, fruit juice, calcium lactate, quality, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Жданюк, Ю. С. Розроблення системи якості та безпечності при виробництві фруктових соків, збагачених лактатом кальцію / Ю. С. Жданюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013. – С. 82–83.