Розроблення системи якості та безпечності при виробництві фруктових соків, збагачених лактатом кальцію
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано комплекс заходів щодо моніторингу ефективності роботи системи НАССР при виробництві фруктових соків збагачених лактатом кальцію. Значна увага приділена ідентифікації небезпечних чинників і їх вплив на якість кінцевого продукту.
A set of measures to monitor the effectiveness of the HACCP system in the production of fruit juices fortified with calcium lactate. Considerable attention is paid to the identification of dangerous factors and their impact on the quality of the final product.
Опис
Ключові слова
безпечність, фруктові соки, лактат кальцію, якість, safety, fruit juice, calcium lactate, quality, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Жданюк, Ю. С. Розроблення системи якості та безпечності при виробництві фруктових соків, збагачених лактатом кальцію / Ю. С. Жданюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013. – С. 82–83.