DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10116

Название: Preparative simulated distillation in the technological process management of natural flavor obtaining
Другие названия: Препаративна імітована дистиляція в технологічному управлінні процесом отримання природного аромату
Авторы: Frolova, Natalia
Ivanova, Victoria
Karputina, Margarita
Фролова, Наталія Епінетівна
Іванова, Вікторія Джанівна
Карпутіна, Маргарита Віталіївна
Ключевые слова: essential oil
flavor
distillation
ефірні олії
аромат
дистиляція
эфирные масла
дистилляция
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Frolova, N. Preparative simulated distillation in the technological process management of natural flavor obtaining / Nataliia Frolova, Viktoriia Ivanova, Marharyta Karputina // NEEFood-2013 : Book of abstracts, May 27-28, 2013. – Kiev: NUFT, 2013. – P. 83.
Краткий осмотр (реферат): Researchers are actual in flavor technologies, quality control of raw material with predicting of its perspective and trends of use in flavored products. Актуальні дослідження в технології аромату, контролю якості сировини з прогнозуванням його перспективи та тенденції використання в ароматизованих продуктах. Актуальны исследования в технологии аромата, контроля качества сырья с прогнозированием его перспективы и тенденции использования в ароматизированных продуктах.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10116
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Frolova.pdf278,59 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback