Визначення структурно-механічних властивостей тіста для мафінів
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено структурно-механічні властивості маффінів на основі цукру білого, встановлено вплив цукрозамінників фруктози і пребіотика лактулози на структурно-механічні властивості маффінів. Наведено основні реологічні показники тістових мас маффінів.
Structural-mechanical properties of muffins based on white sugar were investigated, the influence of fructose sugar substitutes and lactulose prebiotic on the structural-mechanical properties of muffins was established. The main rheological parameters of the test masses of muffins are given.
Structural-mechanical properties of muffins based on white sugar were investigated, the influence of fructose sugar substitutes and lactulose prebiotic on the structural-mechanical properties of muffins was established. The main rheological parameters of the test masses of muffins are given.
Опис
Ключові слова
маффін, пребіотик лактулоза, реологічні властивості тіста, maffin, prebiotic lactulose, rheological properties of dough, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дорохович, A. M. Визначення структурно-механічних властивостей тіста для маффінів / A. M. Дорохович, Є. І. Ковалевська, Н. П. Лазоренко // Наукові праці. – 2012. – Т. 1, Вип. 40. – С. 156-160.