Ефективність варіаційного комбінування Технологій і сировини у виробництві м'ясних та м'ясомістких продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті дана оцінка сучасної класифікації м'ясних та м'ясомістких продуктів та представлено підходи, щодо забезпечення їх якості при варіаційному комбінуванні технологічних прийомів підготовки сировини. In the article the estimation of modern classification of meat products and products containing meat is given, approaches for maintenance of their quality are presented at a variation combination of processing methods of preparation of raw materials.

Опис

Ключові слова

стандартизація, стабілізація якості, варіаційність, тваринна і рослинна сировина, стандартизация, standardization, quality stabilization, variability, raw materials vegetative and animal raw materials, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Іванов, С. В. Ефективність варіаційного комбінування технологій і сировини у виробництві м'ясних та м'ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. – 2011. – № 29. - Ч. 3. – С. 28-32.

Зібрання