Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10177
Title: Сравнительная оценка стабильности цвета натуральных красителей для производства продуктов питания
Other Titles: Comparative estimation of color stability of natural dyes for food products
Authors: Пасечный, Василий Николаевич
Pasichny, Vasiliy
Тимошенко (Кремешная), Ирина Владимировна
Tymoshenko (Kremeshna), Irina
Сабадаш, Петр Николаевич
Sabadash, Peter
Keywords: раствор
оптическая плотность
цветостойкость
ферментированный рис
свекольный краситель
розчин
кольоростійкість
оптична густина
ферментований рис
буряковий барвник
fermented rice
beet dye optical density
color fastness
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Пасичный, В. Н. Сравнительная оценка стабильности цвета натуральных красителей для производства продуктов питаниия / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная, П. М. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 11 (42). - С. 14-15.
Abstract: С целью определения технологической цветоустойчивости ферментированного риса и свекольного красителя, были исследованы оптические характеристики их растворов.З метою визначення технологічної стійкості кольору ферментованого рису та бурякового барвника, були досліджені оптичні характеристики їх розчинів. In order to determine the technological lasting color of fermented rice and beet dye were investigated optical characteristics of their solutions.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10177
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
In order.pdf2.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.