Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено технологічні показники ферментованого рису з метою ефективного застосування у виробництві м’ясопродуктів. Was studied technological parameters of fermented rice for the effective using in meat products.

Опис

Ключові слова

натуральні барвники, оптична густина, нітрит, синтетичні барвники, інтенсивність кольру, ферментований рис, color intensity, optical density, nitrites, synthetic dyes, natural dyes, fermented rice, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Наукові праці НУХТ. - 2004. - № 15. – С. 49-50.

Зібрання