Дослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового соку
Вантажиться...
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено фізико-хімічні властивості бурякового барвника свіжовиготовленого та після зберігання. We investigated the physicochemical properties of beetroot dye freshly and after storage.
Опис
Ключові слова
відтінок, інтенсивність, буряк, пігмент, барвник, колір, hue, intensity, beet, pigment, dye, color, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Дослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового соку / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Наукові праці НУХТ. – 2005. - № 16. - С. 32 - 35.