Дослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового соку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено фізико-хімічні властивості бурякового барвника свіжовиготовленого та після зберігання. We investigated the physicochemical properties of beetroot dye freshly and after storage.

Опис

Ключові слова

відтінок, інтенсивність, буряк, пігмент, барвник, колір, hue, intensity, beet, pigment, dye, color, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Дослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового соку / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Наукові праці НУХТ. – 2005. - № 16. - С. 32 - 35.

Зібрання