Стимулювання інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У тезах окреслено особливості стимулювання інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України. In theses outlined characteristics of innovation activity of the food industry in Ukraine.

Опис

Ключові слова

стимулювання, санкції, інноваційна діяльність, підприємство, пільги, incentives, sanctions, innovation, enterprise, benefits, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Левченко, Ю. Г. Стимулювання інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України / Ю. Г. Левченко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : матеріали 69-ої наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів 22-24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 1. – 47.