Стимулювання інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України
Вантажиться...
Дата
2003
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У тезах окреслено особливості стимулювання інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України.
In theses outlined characteristics of innovation activity of the food industry in Ukraine.
Опис
Ключові слова
стимулювання, санкції, інноваційна діяльність, підприємство, пільги, incentives, sanctions, innovation, enterprise, benefits, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Левченко, Ю. Г. Стимулювання інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України / Ю. Г. Левченко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : матеріали 69-ої наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів 22-24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 1. – 47.