DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10293

Название: Вплив ферментів на чутливість крохмалю горохового солоду
Другие названия: Effect of enzymes on the sensitivity of pea starch malt
Авторы: Фролова, Наталія Епінетівна
Кошова, Валентина Миколаївна
Домарецький, Віталій Афанасійович
Frolova, Natalia
Koshova, Valentina
Domareckij, Vitaliy
Ключевые слова: амілоза
крохмаль
соєвий
гороховий солод
ферменти
амилоза
соевый
крахмал
ферменты
гороховый солод
soy
pea malt
enzymes
amylose
starch
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 1997
Библиографическое описание: Фролова, Н. Е. Вплив ферментів на чутливість крохмалю горохового солоду / Н. Е. Фролова, В. М. Кошова, В. А. Домарецький // Харчова і переробна промисловість. – 1997. - № 9. - С. 23 – 24.
Краткий осмотр (реферат): Найкраще атакують крохмальний клейстер горохового солоду власні амілази. При дії на субстрат вони накопичують редукуючих цукрів в 2,5 рази більше, ніж при дії на нього витяжкою ячмінного солоду, в 1,5 рази більше, ніж амілосубтиліном Г20х, що підтверджує високу чутливість власних амілаз солоду до крохмалю зерна .Лучше атакуют крахмальный клейстер горохового солода собственные амилазы. При воздействии на субстрат они накапливают редуцирующих сахаров в 2,5 раза больше, чем при воздействии на него вытяжкой ячменного солода, в 1,5 раза больше, чем амилосубтилином Г20х, что подтверждает высокую чувствительность собственных амилаз солода крахмалу зерна.The best attack pea starch paste malt amylase own. Under the influence of the substrate they accumulate reducing sugars 2.5 times higher than under the influence of barley malt extract, 1.5 times more than amilosubtylinom G20h confirming the high sensitivity of its own malt amylase to starch grains.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10293
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
11.pdf1,71 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback