Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10299
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІщенко, В. Б.-
dc.contributor.authorІщенко, Віра Миколаївна-
dc.contributor.authorПанчук, Тамара Костянтинівна-
dc.date.accessioned2013-10-11T11:33:15Z-
dc.date.available2013-10-11T11:33:15Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationІщенко, В. Б. Електротермічне атомно-абсорбційне визначення плюмбуму в природних водах з використанням органічних комплексоутворювачів в якості хімічних модифікаторів / В. Б. Іщенко, В. М. Іщенко, Т. К. Панчук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. – Київ : 2010. - Вип. 150. - С. 89-97.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10299-
dc.description.abstractРозроблено методику електротермічного атомно-абсорбційного визначення Плюмбуму в природних водах з різною мінералізацією. Досліджено вплив макрокомпонентного складу природних вод на атомізацію в графітовій кюветі. Показано, що оптимальним хімічним модифікатором при електротермічному визначенні Плюмбуму в природних водах є аскорбінова кислота з концентрацією в розчині 0,001 моль/л. Методику перевірено на модельних розчинах, а також на реальних об’єктах природних вод.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectхімічні модифікаториuk_UK
dc.subjectприродна водаuk_UK
dc.subjectелектротермічна атомно-абсорбційна спектроскопіяuk_UK
dc.subjectхимические модификаторыuk_UK
dc.subjectэлектротермическая атомно-абсорбционная спектроскопияuk_UK
dc.subjectприродные водыuk_UK
dc.subjectchemical modifiersuk_UK
dc.subjectnatural watersuk_UK
dc.subjectelectrohtermic atomic-absorption spectrometryuk_UK
dc.subjectкафедра харчової хімії-
dc.titleЕлектротермічне атомно-абсорбційне визначення плюмбуму в природних водах з використанням органічних комплексоутворювачів в якості хімічних модифікаторівuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ST Plymbym.pdf427.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.