Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10301
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іщенко, Віра Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Колотуша, Тетяна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Полумбрик, Олег Максимович | - |
dc.contributor.author | Любинська, Надія | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-11T11:34:07Z | - |
dc.date.available | 2013-10-11T11:34:07Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Використання бентонітів для адсорбційної рафінації олій та жирів / В. М. Іщенко, Т. П. Колотуша, О. М. Полумбрик, Н. Ю. Любинська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції. – К.: НУХТ, 2012. - С. 104. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10301 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано склад і сорбційні властивості бентонітових глин. Показано, що у якості сорбентів для сорбційної рафінації олій слід використовувати бентоніти, активовані неорганічними кислотами. The composition and sorption properties of bentonite clays are analyzed. It has been shown that bentonites activated by inorganic acids should be used as sorbents for the sorption of oils. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | сорбційні властивості | uk_UK |
dc.subject | рафінування олій | uk_UK |
dc.subject | бентоніти | uk_UK |
dc.subject | sorption properties | uk_UK |
dc.subject | refining of oils | uk_UK |
dc.subject | bentonite | uk_UK |
dc.subject | кафедра харчової хімії | - |
dc.title | Використання бентонітів для адсорбційної рафінації олій та жирів | uk_UK |
dc.type | Thesis | uk_UK |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ishenko.pdf | 167.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.