DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1032

Название: Визначення реологічних характеристик сметанних десертів
Другие названия: Determination of rheological characteristics cream desserts
Авторы: Гуць, Віктор Степанович
Скорченко, Тетяна Анатоліївна
Касьянова, Надія Олександрівна
Guts, Viktor
Skorchenko, Tatiana
Kasyanova, Nadezhda
Ключевые слова: стабілізатори структури
молочні продукти
реологія
ефективна в’язкість
стабилизаторы структуры
молочные продукты
реология
эффективная вязкость
stabilizers of structure
dairy products
rheological characteristic
effective viscosity
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Гуць В. С. Визначення реологічних характеристик сметанних десертів / В. С. Гуць, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова // Наукові праці НУХТ. - 2012. - № 16. - С. 55-58.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано класифікацію молочних диспер¬сних систем, реологічні рівняння для моделювання кон¬систенції і прилади її вимірювання. Досліджено вплив желатину, карагенану, пектину та ксантанової камеді на реологічні характеристики сметан¬них десертів безпосередньо при виготовленні в діа¬пазоні температур 20...60 °С та після 6...12 год. структурування.
Предложена классификация молочных дисперсных систем, реологические уравнения для моделирования консистенции и приборы для её измерения. Исследовано влияние желатина, каррагинан, пектина и ксантановая камеди на реологические характеристики сметанных десертов непосредственно при изготовлении в диапазоне температур 20 ... 60 ° С и после 6 ... 12 час. структурирование.
The classification dairy disperser of systems, rheological of model for modeling a consistence and devices for of measurement is offered. The influence gelatin, garrageenan, pectin and xantan gum on of the rheological characteristic sour cream of desserts is direct at preparation in a range of temperatures 20...60°C and after 6-12 hours.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1032
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2.pdf467,43 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback