DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10347

Название: Характеристика та можливість використання ензимів в м’ясній промисловості
Другие названия: Characteristics and the possibility of using enzymes in meat industry
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Герасименко, Марина Юріївна
Бомко, Ірина Василівна
Pasichny, Vasiliy
Bomko, Irina
Gerasimenko, Marina
Ключевые слова: папаїн
бромелайн
ензими
в’ялене м'ясо
трансглутаміназа
папаин
энзимы
бромелайн
вяленое мясо
трансглутаминазы
papain
bromelain
enzymes
jerky
transglutaminase
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Пасічний, В. М. Характеристика та можливість використання ензимів в м’ясній промисловості / В. М. Пасічний, І. В. Бомко, М. Ю. Герасименко // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 50-51.
Краткий осмотр (реферат): Дано характеристику перспективним групам ензимів для виробництва в’яленого м’яса. Дана характеристика перспективным группам энзимов для производства вяленого мяса. Characteristics of promising groups of enzymes for the production of dried meat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10347
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Characteristics and the possibility -13-6.pdf67,74 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback