Методи дослідження ризику травмування на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто та проаналізовано методи, що використовуються для виявлення причин ризику травмування на підприємствах харчової промисловості. Результати аналізу методів оцінки причин ризику травмування дозволяють підвищити надійність на етапі ідентифікації ризику при розробці та обґрунтуванні профілактичних заходів з попередження нещасних випадків на підприємствах харчової промисловості. The article reviewed and analyzed the methods used to identify the causes of the risk of injury in the food industry. The results of the analysis methods to assess the causes of risk of injury, increase the reliability on the stage of identification of risk in the development and justification of preventive measures to prevent accidents in the food industry.

Опис

Ключові слова

безпека та гігієна праці, ризик травмування, небезпека, робоче місце, метод, виробнича травма, occupational safety and health, the risk of injury, danger, work place, method, work injury, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Євтушенко, О. В. Методи дослідження ризику травмування на підприємствах харчової промисловості/ О. В. Євтушенко // Культура безпеки – запорука сталого розвитку суспільств : матеріали всеукраїнської науково-метод. конф. - Миколаїв, 2013. – С. 40-44.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced