Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено основні підходи до економічного обґрунтування відпускних цін, які б найбільшою мірою відображали інтереси всіх суб’єктів ринку та забезпечували формування запланованого прибутку підприємств. This article investigates the general approaches of economic explanation of consumer prices which would repulse the interests of market subjects to the utmost and guarantee planned enterprise income.

Опис

Ключові слова

ціноутворення, цінова політика, харчова промисловість, ціна, структура ціни, pricing, price policy, food industry, price, price structure, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Темчишина, Ю. Л. Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання / Ю. Л. Темчишина // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. – 2010. – № 8. – С. 105–110.

Зібрання