Закономірності розвитку і пошук шляху вирішення проблемних питань загальної освіти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Закономірності розвитку і пошук шляху вирішення проблемних питань загальної освіти. Однією з найважливіших проблем сучасності є визначення філософії зв’язку між макроскопічними структурами та подіями, що відбуваються на мікроскопічному рівні. Відсутність розуміння ситуації призводить до логічних протиріч, які гальмують розвиток і збільшують кількість проблем, внаслідок чого людство не може прогнозувати наслідки своїх дій навіть на найближче майбутнє. роботі розглядається логіка і закономірності розвитку подій, які можна з успіхом застосовувати для пояснення еволюції в різних дисциплінах загальної освіти.

Опис

Ключові слова

закономірності розвитку, логістична крива, закономерности развития, логистическая кривая, patterns of development, logistic curve, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Кадомський, С. В. Закономірності розвитку і пошук шляху вирішення проблемних питань загальної освіти / С. В. Кадомський // Проблеми і шляхи удосконалення фундаменталізації і профілізації підготовки фахівців – випускників вищих навчальних закладів : матеріали Всеукраїнської науково-методичної конференціії . – К. : УДУХТ, 2001. – С. 55-57.