Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1045
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСімахіна, Галина Олександрівна-
dc.contributor.authorУкраїнець, А. І.-
dc.contributor.authorКорихалова, О. М.-
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівнаuk_UK
dc.contributor.authorНауменко, Наталія Валентинівна-
dc.date.accessioned2012-05-04T06:52:46Z-
dc.date.available2012-05-04T06:52:46Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання магістерської кваліфікаційної роботи зі спеціальності 8.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" для студентів денної форми навчання /Укл.: Г. О. Сімахіна, А. І. Українець, Н. Е. Фролова, О. М. Корихалова, Н. В. Науменко – К.: НУХТ, 2008. – 80 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1045-
dc.description.abstractКваліфікаційна магістерська робота є логічним завершенням навчання у вищому навчальному закладі і демонструє ступінь оволодіння нормативною програмою відповідного освітнього рівня. Вона є самостійним науковим дослідженням, яке повинно визначати певні напрям, шляхи, стратегію і тактику реалізації важливих для народу України проблем. Для магістрів спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення” такою проблемою є реалізація концепції оздоровчого харчування.uk_UK
dc.description.abstractQualification Master is a logical completion of study in higher education and demonstrates the degree of regulatory capture program appropriate educational level. It is an independent research which should define certain direction, path, strategy and tactics of the important issues for the people of Ukraine. For masters in 8.091722 "Technology of food health and preventive purpose" this problem is to implement the concept of health food.-
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectвища освітаuk_UK
dc.subjectкваліфікаційний рівеньuk_UK
dc.subjectоздоровчі продуктиuk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.subjecthigher Education-
dc.subjectqualification-
dc.subjectwellness products-
dc.subjectinnovative technologies-
dc.subjectкафедра гуманітарних дисциплін-
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктів-
dc.titleМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної магістерської роботи зі спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення” для студентів денної форми навчанняuk_UK
dc.typeLearning Objectuk_UK
Appears in Collections:Методичні рекомендації та програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mag_kval_work.pdf516.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.