Напівфабрикати м’ясні кулінарні для харчування дітей шкільного віку. ТУ У 15.1 – 02070938 – 064:2005

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблені 24 рецептури битків, збагачених пробудженим насінням зернових та бобових культур. Розроблені напівфабрикати мають оздоровчі, лікувально-профілактичні та дієтичні властивості за рахунок використання зернопродуктів пробуджених - пшениці, кукурудзи, ячменю, сої. Розроблено та затверджено технологічну інструкцію та технічні умови. A 24 compounding of meatballs, enriched the woken up seed of corn and bob cultures is developed. Health, treatment is for a prophylaxis and dietary properties have the developed ready-to-cook foods due to the use of products from grain of woken up — wheat, corn, barley, soy. Technological instruction and tts is developed and ratified.

Опис

Ключові слова

харчування, оздоровчі властивості, напівфабрикати, битки, зернопродукти пробуджені, feed, health properties, ready-to-cook foods, bitki, products from grain woken up, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Крижова, Ю. П. Напівфабрикати м’ясні кулінарні для харчування дітей шкільного віку. ТУ У 15.1 – 02070938 – 064:2005 / А. І. Українець, Л. В. Пешук, Ю. П. Крижова, О. А. Топчій // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки. – К.: НУХТ, 2008. - С. 42 – 43.

Зібрання