Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1052
Title: Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Удворгелі, Лариса Іванівна
Таланов, О. Б.
Keywords: мальтозна патока
мальтозная патока
maltose treacle
цукор
тісто
бродіння
об’єм хліба
черствіння
сахар
тесто
брожение
объем хлеба
черствение
sugar
dough
fermentation
volume of bread
hardened
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2007
Citation: Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива / В. І. Дробот, Л. І. Удворгелі, Ю. В. Бондаренко, О. Б. Таланов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2007. – № 1. – С. 15 - 17.
Abstract: В матеріалах статті розглянуто можливість використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень впливу патоки на показники технологічного процесу та якість готових виробів дозволили встановити доцільність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів замість цукру.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1052
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bjvzvbvutsmpm.pdf2.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.