DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1052

Название: Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива
Другие названия: Substitution in the рackers all sugar maltose treacle available
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Удворгелі, Лариса Іванівна
Таланов, О. Б.
Udvorgeli, Larisa
Drobot, Vera
Talanov, O.
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: мальтозна патока
мальтозная патока
maltose treacle
цукор
тісто
бродіння
об’єм хліба
черствіння
сахар
тесто
брожение
объем хлеба
черствение
sugar
dough
fermentation
volume of bread
hardened
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Дробот, В. І. Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива / В. І. Дробот, Л. І. Удворгелі, Ю. В. Бондаренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2007. – №1. – С. 15 - 17.
Краткий осмотр (реферат): В матеріалах статті розглянуто можливість використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень впливу патоки на показники технологічного процесу та якість готових виробів дозволили встановити доцільність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів замість цукру.
В материалах статьи рассматривается возможность использования мальтозной патоки в производстве булочных изделий для замены сахара. Положительные результаты исследований влияния патоки на показатели технологического процесса и качество готовых изделий позволили установить целесообразность использования мальтозной патоки в производстве булочных изделий вместо сахара.
In the article the materials ability to use maltose treacle in the production of bakery products to replace sugar. Positive results of influence of treacle on theperformance of the process and quality of finished products to install the feasibility of using maltose treacle in the production of bakery products instead of sugar.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1052
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bjvzvbvutsmpm.pdf2,79 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback