DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10521

Название: Варені ковбаси. На першому місці якість
Другие названия: Boiled sausages. On the first place is quality
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Pasichny, Vasiliy
Пампура, Тетяна Вікторівна
Pampura, Tatiana
Ключевые слова: харчові добавки
білковий концентрат
варені ковбаси
пищевые добавки
вареные колбасы
белковый концентрат
food additions
albuminous concentrate
boiled sausages
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Пасічний, В. М. Варені ковбаси. На першому місці якість / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура // Харчова промисловість. - 2006. - № 6. - С. 24-27.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена збереженню якості варених ковбас, що здійснюється за рахунок додавання рослинних білкових добавок, колагенвмісної сировини і стабілізаторів на основі комбінованих композиційних сумішей, що включають каміді, карагінани, модифіковані крохмалі і інші згущувачі та структуроутворювачі рослинного і мікробіологічного походження.Статья посвящена сохранению качества вареных колбас, которое осуществляется за счет добавления растительных белковых добавок, колагенсодержащего сырья и стабилизаторов, на основе комбинированных композиционных смесей, которые включают камиди, карагинани, модифицированные крахмалы и другие сгустители и структуро-образователи растительного и микробиологического происхождения.The article is devoted the maintainance of quality of the boiled sausages, which is carried out due to addition of vegetable albuminous additions, collagen containing material and stabilizators, on the basis of the combined composition mixtures which include kamidi, karaginani, modified starches and other thickener and strukturo-obrazovateli of vegetable and microbiological origin.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10521
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Boiled sausages.pdf112,56 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback