Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10534
Title: Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 1)
Authors: Пасечный, Василий Николаевич
Сабадаш, Петр Николаевич
Keywords: красители
улучшители
пищевая добавка
консистенция
texture
improvers
food additives
colors
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Пасичный, В. Н. Пищевые добавки в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, П. Н. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 1 (32). - Ч. 1. - С. 38-40.
Abstract: В статье приведен перечень и перспективы использования пищевых добавок в производстве продуктов питания. Приведены классификационная характеристика и технологические свойства добавок и необходимость их использования при изготовлении мясопродуктов. This article provides a list and prospects the use of food additives in food production. Shows the characteristics classification and technological properties of the additives and the need for their use in the manufacture of meat products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10534
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Food additives.pdf120.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.