Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10534
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПасечный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorСабадаш, Петр Николаевич-
dc.date.accessioned2013-10-22T09:57:26Z-
dc.date.available2013-10-22T09:57:26Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationПасичный, В. Н. Пищевые добавки в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, П. Н. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 1 (32). - Ч. 1. - С. 38-40.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10534-
dc.description.abstractВ статье приведен перечень и перспективы использования пищевых добавок в производстве продуктов питания. Приведены классификационная характеристика и технологические свойства добавок и необходимость их использования при изготовлении мясопродуктов. This article provides a list and prospects the use of food additives in food production. Shows the characteristics classification and technological properties of the additives and the need for their use in the manufacture of meat products.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкрасителиuk_UK
dc.subjectулучшителиuk_UK
dc.subjectпищевая добавкаuk_UK
dc.subjectконсистенцияuk_UK
dc.subjecttextureuk_UK
dc.subjectimproversuk_UK
dc.subjectfood additivesuk_UK
dc.subjectcolorsuk_UK
dc.subjectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктів-
dc.titleПищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 1)uk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Food additives.pdf120.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.