Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10543
Title: Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Єрмак, О. Ю.
Keywords: ковбаси
паштети
технологія
тваринні білки
стабілізатори
буферна ємність
sausages
pate
technology
animal protein
stabilizers
buffer capacity
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Пасічний, В. М. Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, О. Ю. Єрмак // Мясное дело. - 2007. - № 5. - С. 56-58.
Abstract: У статті викладені результати дослідження буферної ємності білкових наповнювачів з тваринної сировини та визначений їх вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій. In article the stated results of research the buffer capacity proteinaceous additions from animal raw materials also is defined their influence on technical characteristics on mince and pate emulsions.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10543
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Protein-containing.pdf115.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.