DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10549

Название: Характеристика сировини для запікання м’ясопродуктів
Другие названия: Characteristics of raw materials for roasting meat
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Пампура, Тетяна Вікторівна
Pasichny, Vasiliy
Pampura, Tatiana
Ключевые слова: запечені м’ясопродукти
комбіновані м’ясопродукти
запеченные мясопродукты
комбинированные мясопродукты
baked meat
meat products combined
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2004
Библиографическое описание: Пасічний, В. М. Характеристика сировини для запікання м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С.30-31.
Краткий осмотр (реферат): Викладено результати дослідження сировини, що використовується у виробництві запечених м’ясопродуктів, і встановлено, що їхні структурно-механічні й технологічні показники змінюються за різних умов запікання, що дає змогу моделювати умови стабілізації якості комбінованих м’ясопродуктів при різній інтенсивності запікання.Приведены результаты исследования сырья, используемого в производстве запеченных мясопродуктов, и выявлены изменения структурно-механических и технологических показателей при разных условиях запекания, что позволяет моделировать условия стабилизации качества комбинированных мясопродуктов при разной интенсивности запекания.The results of the study raw materials used in the manufacture of baked meat products and found that their structural and mechanical and technological characteristics vary in different environments baking, so you can simulate a stabilization of combined meat quality at different intensities baking.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10549
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Characteristics.pdf125,49 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback