Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено напрями цілеспрямованої зміни властивостей м’ясних систем з використанням нанокомпозитів. Presents a focused direction of change of properties of meat systems using nanocomposites.

Опис

Ключові слова

м’ясні системи, активне пакування, нанокомпозити, meat system, active packing, nanocomposites, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський та ін. // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 11-12.