DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10557

Название: Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product
Другие названия: Удосконалення технології м’ясних і м’ясомістких продуктів з використанням грибного напівфабрикату
Авторы: Pasichny, Vasiliy
Yastreba, Yulia
Herman, Nataliya
Geredchuk, Alina
Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Герман, Наталія
Гередчук, Аліна Михайлівна
Ключевые слова: product safety
technology
powder-like half-finished products from mushrooms
meat and meat containing products
безпека продукції
технологія
грибний порошкоподібний напівфабрикат
м'ясні та м'ясомісткі продукти
безопасность продукции
технология
грибной порошкообразный полуфабрикат
мясные и мясосодержащие продукты
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Improvement of the technology of meat and meat containing products using intermediate product from mushroom / V. Pasichniy, Y. Yastreba, N. Herman, A. Geredchuk // Тhe Second North and East European Congress on Food, May 26-29 2013y. - К.: NUFT, 2013 y. – P. 92.
Краткий осмотр (реферат): The article is devoted to the aspects of scientific research and working out the technology of powder-like intermediate product and structured intermediate product from oyster mushrooms. The results of the using half-finished products from mushrooms in the technology of combined meat products and pastes of improved food quality were represented.Стаття присвячена аспектам наукового обґрунтування та розроблення технології порошкоподібного і структурованого напівфабрикату з грибів глива звичайна. Представлено результати наукових досліджень використання грибних напівфабрикатів в технології комбінованих м’ясопродуктів та паштетів підвищеної харчової цінності.Статья посвящена аспектам научного обоснования и разработке технологии порошкообразного и структурированного полуфабриката из грибов вешенка обыкновенная. Представлены результаты научных исследований использования грибных полуфабрикатов в технологии комбинированных мясопродуктов и паштетов повышенной пищевой ценности.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10557
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Improvement of the Technology.pdf385,09 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback