DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10567

Название: Визначення відношення числа мікро- та макропор по даним термогравіметрії
Другие названия: Determination of the ratio of micro- and macropores in this thermogravimetry
Авторы: Лазаренко, Микола Миколайович
Lazarenko, Nikolay
Лазаренко, Михайло Васильович
Lazarenko, Mykhailo
Баглюк, Сергій Володимирович
Baglyuk, Sergey
Ключевые слова: температурні залежності
картопляний крохмаль
макропори
мікропори
картофельный крахмал
макропоры
микропоры
температурные зависимости
potato starch
macropores
micropores
temperature dependence
кафедра фізики
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Лазаренко, М. М. Визначення відношення числа мікро- та макропор по даним термогравіметрії / М. М. Лазаренко, М. В. Лазаренко, С. В. Баглюк // Структурна релаксація у твердих тілах : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. - Вінниця, 2009. - С. 48 – 49.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано розширити можливості диференціального термічного аналізу та якісно проаналізувати число макро- і мікропор по відношенню до найбільш імовірних у досліджуваному зразку. Об’єктом дослідження було вибрано гігроскопічну біополімерну речовину – природний картопляний крохмаль. Результати досліджень отримані на основі аналізу теплофізичних та гравіметричних характеристик. Предложено расширить возможности дифференциального термического анализа и качественно проанализировать число макро- и микропор по отношению к наиболее вероятным в исследуемом образце. Объектом исследования было выбрано гигроскопическое биополимерное вещество - естественный картофельный крахмал. Результаты исследований получены на основе анализа теплофизических и гравиметрических характеристик. It was proposed to extend the possibilities of differential thermal analysis and qualitatively analyze the number of macro- and micro pores in relation to the most probable ones in the sample. The hygroscopic biopolymer material is naturalpotato starch, which was chosen as object of the study. The research results were obtained by analyzing of the thermofisical and gravimetric characteristics.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10567
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Untitled.FR10.pdf1,95 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback