Технологічні перспективи використання м'яса птиці в м'ясопереробній промисловості
Вантажиться...
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті йдеться про впровадження нових технологій та технологічних рішень в умовах сучасного виробництва у агропромисловому комплексі та галузях переробки сільскогосподарської продукції. The article deals with the implementation of new technologies and technological solutions in today's production agriculture and industries processing agricultural products.
Опис
Ключові слова
білковий раціон, асортимент продукції, м’ясо птиці, protein ration, product range, bird meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Технологічні перспективи використання м'яса птиці в м'ясопереробній промисловості / В. М. Пасічний // Додаток до журналу Фермер «Птахівництво». - 2008. - С. 50-51.