Можливості підвищення технологічних характеристик білкових наповнювачів
Вантажиться...
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті йдеться про розроблення харчових концентратів з підвищеними технологічними показниками на основі продуктів перероблення курячого яйця і молокопродуктів. The article deals with the development of food concentrates with high performance technology based products processing egg and milk.
Опис
Ключові слова
білки, гідроколоїди, яєчні продукти, proteins, hydrocolloids, egg products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Можливості підвищення технологічних характеристик білкових наповнювачів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. – 2008. - № 11. – С. 28-32.