Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для підвищення технологічних характеристик основної сировини та харчової збалансованості ковбас проводяться дослідження по можливості розширення використання молочної сироватки, рослинних наповнювачів в нових видах напівкопчених ковбас з використанням традиційної м’ясної сировини та м’яса птиці. To improve the technological characteristics of the main raw material and food balance sausages conducted research on the possibility of expanding the use of whey, vegetable fillers in new types of smoked sausages using traditional raw meat and poultry.

Опис

Ключові слова

стабілізація, м’ясо птиці, основна сировина, stabilization, poultry, basic materials, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, С. М. Мітяєва // М’ясний бізнес. – 2009. - № 5. - С. 67-70.

Зібрання