Черствіння хліба з цукрозамінниками

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В тезах коротко наведено вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на збереження виробами свіжості. Встановлено, що ці цукрозамінники здійснюють більш виражений, порівняно з цукром, вплив на процеси уповільнення черствіння хліба. In theses effects are glucose-fructose syrup and maltose syrup products to maintain freshness. Found that these sweeteners carry more pronounced than sugar, influencing the processes of slowing staling bread.

Опис

Ключові слова

глюкозно-фруктозний сироп, мальтозна патока, цукор, хліб, черствіння, glucose-fructose syrup, maltose syrup, sugar, bread, staling, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Бондаренко, Ю. В. Дослідження пливу глюкозно-фруктозного сиропу на якість булочних виробів / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : матеріали 75-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2009 р. – Київ : РВЦ НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 251.