DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10805

Название: Черствіння хліба з цукрозамінниками
Другие названия: Staling bread with sweeteners
Авторы: Бондаренко, Юлія Вікторівна
Дробот, Віра Іванівна
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: глюкозно-фруктозний сироп
мальтозна патока
цукор
хліб
черствіння
глюкозно-фруктозный сироп
мальтозная патока
сахар
хлеб
черствение
glucose-fructose syrup
maltose syrup
sugar
bread
staling
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Бондаренко, Ю. В. Дослідження пливу глюкозно-фруктозного сиропу на якість булочних виробів / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : 75-а наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2009 р. : матеріали конф. – К. : РВЦ НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 251.
Краткий осмотр (реферат): В тезах коротко наведено вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на збереження виробами свіжості. Встановлено, що ці цукрозамінники здійснюють більш виражений, порівняно з цукром, вплив на процеси уповільнення черствіння хліба. В тезисах кратко приведены влияние глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на сохранение изделиями свежести. Установлено, что эти сахарозаменители осуществляют более выраженное, по сравнению с сахаром, влияние на процесс замедления черствения хлеба. In theses effects are glucose-fructose syrup and maltose syrup products to maintain freshness. Found that these sweeteners carry more pronounced than sugar, influencing the processes of slowing staling bread.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10805
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
tbjvchzz.pdf115,81 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback