DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10807

Название: Дослідження впливу глюкозно-фруктозного сиропу на якість булочних виробів
Другие названия: The influence of glucose-fructose syrup in the quality of bakery products
Авторы: Бондаренко, Юлія Вікторівна
Удворгелі, Лариса Іванівна
Дробот, Віра Іванівна
Bondarenko, Julia V.
Udvorgeli, Larisa
Drobot, Vera
Ключевые слова: глюкозно-фруктозний сироп
цукор
тісто
булочні вироби
глюкозно-фруктозный сироп
сахар
тесто
булочные изделия
glucose-fructose syrup
sugar
dough
buns
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Бондаренко, Ю. В. Дослідження пливу глюкозно-фруктозного сиропу на якість булочних виробів / Ю. В. Бондаренко, Л. І. Удворгелі, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : 73-я наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2007 р. : матеріали конф. – К. : РВЦ НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 57.
Краткий осмотр (реферат): В тезах представлено закономірності зміни технологічних характеристик напівфабрикатів і показників якості готової продукції в залежності від дозування глюкозно-фруктозного сиропу та в порівнянні з впливом цукру. Встановлено технологічно доцільне дозування глюкозно-фруктозного сиропу для виробництва булочних виробів. В тезисах представлены закономерности изменений технологических характеристик полуфабрикатов и показателей качества готовой продукции в зависимости от дозировки глюкозно-фруктозного сиропа и по сравнению с влиянием сахара. Установлена технологично целесообразная дозировка глюкозно-фруктозного сиропа для производства булочных изделий. In theses presented patterns of technological change in the characteristics of semi-finished and finished product quality, depending on the dosage Glucose-fructose syrup and compared with the influence of sugar. Established technologically appropriate dosage Glucose-fructose syrup production buns.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10807
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
tbjvdvgfsnjbv.pdf122,94 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback