Інноваційний розвиток харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств харчової промисловості, стан інноваційних впроваджень і обсяги інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of the food industry, the state of innovative implementations and volume of innovative products being introduced.

Опис

Ключові слова

інноваційна діяльність, інноваційний розвиток харчової промисловості, innovation, development of innovative food products, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Федулова, І. В. Інноваційний розвиток харчової промисловості / І. В. Федулова // Аспекти соціально-економічного розвитку транзитивної економіки. - Умань: «Сочинський», 2011. – Ч. 1. - С. 26-38.

Зібрання