DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10907

Название: Physical researches of modified starches swelling in water
Другие названия: Дослідження властивостей набухаючи крохмалів за допомогою фізичних методів
Авторы: Lazarenko, Mykhailo
Baglyuk, Sergey
Melnyk, Oksana Yu.
Лазаренко, Михайло Васильович
Баглюк, Сергій Володимирович
Мельник, Оксана Юріївна
Ключевые слова: modified starches
optimal concentration
damping decrement
electric capacity
модифіковані крохмалі
оптимальна концентрація
декремент затухання
електрична провідність
модифицированные крахмалы
оптимальная концентрация
декремент затухания
электрическая проводимость
кафедра фізики
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Lazarenko, M. Physical researches of modified starches swelling in water / M. Lazarenko, S. Bagluk, O. Melnyk // NEEFood-2013 Kyiv : The Second North and East European Congress on Food, 2013. – K. : NUFT, 2013. – P. 229.
Краткий осмотр (реферат): The use of different methods of starch processing enables significantly after its structure and properties. The aim of the research is to determine the optimal concentration of starch in water in the swelling process by using a mechanical method of free torsional vibrations and dielectric method for the development of sustainable technologies of food concentration of fast preparation, which are based on the modified starch raw materials. Використання різних методів оброблення крохмалю дозволяє значно змінити його структуру і властивості. Мета дослідження полягає у визначенні оптимальної концентрації крохмалю у воді в процесі набухання за допомогою механічного методу вільних крутильних коливань і діелектричного методу. Оптимальну концентрацію крохмалю визначали для модифікованих похідних, що використовуються у продуктах швидкого приготування. Использование разных методов обработки крахмала разрешает сильно изменить его структуру и свойства. Цель исследований состоит в определении оптимальной концентрации крахмала в воде в процессе набухания с помощью метода свободных крутильных колебаний и диэлектрического метода. Оптимальную концентрацию крахмала определяли для модифицированных производных, что используются в продуктах быстрого приготовления.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10907
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tmoypromssiw.pdf383,19 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback