Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10965
Title: Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складом
Authors: Сидоренко, Ю. В.
Стеценко, Наталія Олександрівна
Keywords: аніс
ламінарія
житній хліб
мінеральний склад
anise
kelp
rye bread
mineral composition
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Сидоренко, Ю. В. Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складом / Ю. В. Сидоренко, Н. О. Стеценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – C. 102–104.
Abstract: Встановлено, що житній хліб з додаванням ламінарії та анісу характеризується високими показниками ступеня забезпечення добових потреб в таких мінеральних речовинах, як залізо, йод, селен та магній. Determined that rye bread with anise and kelp is characterized by high levels of satisfaction of daily needs such minerals as iron, iodine, selenium and magnesium.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10965
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SSS.pdf204.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.