Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено термогравіметричним методом процес виділення вологи з цільном 'язових м 'ясопродуктів із різним ступенем ін 'єктування, з метою вивчення впливу складу багатокомпонентного розсолу на вихід та якість готових м'ясопродуктів.

Опис

Ключові слова

дериватограма, солені м 'ясні вироби, суміші для соління, диференціальна крива, дериватограма, соленые мясные изделия, смеси для соления, дифференциальная кривая, deryvatohrama, pickled m 'clear products, mixture for pickles, differential curve, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Кишенько, І. І. Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів / І. І. Кишенько, С. В. Іванов, О. П. Донець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. – С. 124-127.

Зібрання