Вершкове масло збагачене порошком із моркви

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вершкове масло займає особливе місце серед молочних продуктів і відноситься до продуктів щоденного споживання. Це обумовлює перспективність розробки нових видів продуктів на його основі. Критеріями вибору порошків слугували їх функціональні властивості та гармонійне поєднання зі смаком продукту. Butter is unique among dairy and relations relates to products of daily consumption. This makes the prospects development of new products based on it. The criteria for selection of powders served their functional properties and harmonious blend of tasteful products.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, молочні продукти, маслопереробна галузь, butter, dairy products, butter refining industry, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Іванов, С. В. Вершкове масло збагачене порошком із моркви / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 74-75.