Використання полісолодового екстракту «Полісол» при виробництві пісочного печива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі наведені технологічні особливості розробки пісочного печива з використанням полісолодового екстракту. The technological features of development of shortbread are in-process resulted with the use of polymalt extract.

Опис

Ключові слова

полісолодовий екстракт, пісочне печиво, розробка технології, polymalt extract, shortbread, development of technology, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Сюткіна, О. В. Використання полісолодового екстракту «Полісол» при виробництві пісочного печива / О. В. Сюткіна, Н. П. Бондар, І. Л. Корецька // Наукові праці ОДАХТ. – 2013. – Випуск 43. – Т.2. – С. 147-150

Зібрання